Skip to content

Honda Shah Alam

Kini anda boleh miliki kereta Honda idaman tanpa perlu datang ke ‘showroom’ kami di Shah Alam.

Mudah, Pantas & Profesional 😉

5/5

Wakil Sah Penjual Honda Shah Alam

Hi, kami Sales Advisor Honda Shah Alam yang sah berdaftar. Kami adalah Sales Advisor Honda yang berpengalaman lebih 10 tahun dalam bidang jualan kereta Honda di Malaysia. Sehingga kini, kami telah berjaya bantu ramai pelanggan untuk miliki kereta Honda baru. Seluruh proses pemilihan, pinjaman dan penyerahan kereta akan dibantu sepenuhnya oleh kami!

Kini, semua orang boleh buat booking kereta Honda secara dalam talian tanpa perlu datang ke showroom kami. Segala urusan pertanyaan, pemilihan, semakan pinjaman dan tempahan boleh dilakukan secara atas talian. Hubungi kami sekarang untuk sebarang pertanyaan mengenai urusan tempahan kereta Honda baru anda.

0 +
KERETA TERJUAL
0 %
KERETA LULUS
0 +
Pengalaman
0 +
Pelanggan

HONDA SHAH ALAM

Model Honda Terkini

Honda City Honda Shah Alam

HONDA CITY

From RM77,600.00

HONDA CITY Hatchback

From RM78,600.00
honda civic Honda Shah Alam

HONDA CIvic

From RM130,700.00
Honda CRV

HONDA CR-V

From RM146,900.00

HONDA HR-V

From RM114,800.00

HONDA ACCORD

From RM187,400.00

HONDA SHAH ALAM

APA KATA PELANGGAN

"Servis memang TIP TOP! Bank loan pun cepat lulus! Banyak saranan dan maklumat diberikan oleh jurujual..! Saya bagi 5 star!"

pelanggan
En. Bahar

"Alhamdulillah, walaupun urusan secara online tapi perkhidmatan yang diberikan sangat memuaskan hati. Urusan booking sangat mudah…"

pelanggan
Atikah

"Very easy and saves time. There is no need to go to the showroom for inquiries and bookings. Online is also possible.!"

pelanggan
Ms Angel

"Terima kasih banyak-banyak diatas servis terbaik. Saya sangat berpuas hati dengan urusan booking dengan wakil jualan Honda."

pelanggan
En. Kamal

"Urusan jadi lebih mudah buat online sahaja. Tak perlu bazir masa ke showroom untuk tanya. Sekarang zaman online semua jadi cepat."

Mr Ho

  F.A.Q

  Ya selamat! Tiada transaksi kewangan peribadi akan dibuat.

  Berurusan secara dalam talian banyak menjimatkan masa anda daripada berulang-alik ke showroom fizikal. Anda boleh membuat sebarang pertanyaan pada bila-bila masa dan dimana-mana sahaja.

  Anda hanya perlu menghantar dokumen secara online dan jika pinjaman anda diluluskan, anda boleh pergi ke bank terdekat untuk menandatangani perjanjian tersebut. Anda boleh memilih mana-mana tempat untuk penghantaran kereta.

  Setiap model Perodua mempunyai harga yang berbeza, jadi kelayakan gaji minimum untuk pinjaman kenderaan juga berbeza. Contohnya untuk model Honda City gaji minimum ialah RM3,800. Sila hubungi wakil penjual sah kami untuk perbincangan lanjut.

  Ya awak boleh! Bukan sahaja baru bekerja, jika anda masih belajar juga boleh membeli kereta Honda baru.

  Ya awak boleh! Jika anda ingin membuat pinjaman bank, biasanya memerlukan penjamin untuk sokongan.

  Ya awak boleh! Jika anda ingin membuat pinjaman bank, biasanya memerlukan penjamin untuk sokongan.

  Jumlah bayaran pendahuluan adalah bergantung kepada jumlah pinjaman yang anda ambil. “Harga On The Road – Amaun Pinjaman = Baki Bayaran Muka.”

  Ia berdasarkan pelbagai faktor. Ia mungkin bergantung pada latar belakang pelanggan dan kestabilan kewangan mereka. Dan juga bergantung pada dasar & amalan bank perbezaan, Kadar faedah dari 2.34%- 3.3%

  Perlukan Info lanjut?

  atau isikan borang dibawah ini

  Adakah Halaman Ini Berguna Kepada Anda?

  Click on a star to rate it!

  Average rating 5 / 5. Vote count: 2

  No votes so far! Be the first to rate this post.